Cailey Date

Daten met Cailey

Geniet van vele ontmoetingen via de speeddate optie van drankjedoen.nl

Daten kan heel leuk zijn als je het goed aanpakt. Als je meedoet aan het programma First Dates en dus op tv een date met iemand hebt die je nog nooit eerder hebt gezien, dan is het vooral een hele zenuwachtige aangelegenheid. Comfortabel is het zeker niet en achteraf kun je het misschien een leuke ervaring noemen, maar er zullen weinig mensen zijn die er graag een gewoonte van maken. Tinder is ook een manier van daten en het comfort is in de wereld van Tinder vele malen groter. Althans, zolang je aan het swipen bent, want dan heb je nog geen contact. Maar ook als je contact maakt, is het vaak via de chat. Dus je kunt vanuit een zekere anonimiteit vanuit het comfort van je eigen omgeving met mensen chatten. Hoewel het comfort vele malen hoger ligt dan bij een blind date op tv, is het niet per se heel leuk. Het is eigenlijk te comfortabel, waardoor je het niet serieus genoeg neemt. Het swipen wordt al snel een doel op zich om de verveling te verdrijven. Je raakt ook heel snel gefocust op het uiterlijk van mensen en dat is via foto’s natuurlijk altijd een momentopname. Een split second beslissing maakt dat je links of rechts swiped. Hoeveel potentiele partners die je op deze manier de deur wijst zal je dan ook nooit te weten komen. Als je daten weer leuk wilt maken met een gezonde dosis spanning zonder dat het je meteen doet verstijven van de zenuwen, is speeddaten. Zo kun je bij drankjedoen.nl heel makkelijk een speeddate organiseren. Sterker nog, je kunt er meteen meerdere organiseren. Je kunt elke zondagavond een gratis speeddate event bijwonen. Dat betekent dat je zelf dus ook echt op speeddate gaat. Dit houdt in dat je via videodates korte gesprekken kunt voeren met meerdere potentiele partners. In een tijdsbestek van 2 minuten kun je iemand vluchtig leren kennen en als je een klik voelt, kun je die 2 minuten verlengen met nog eens 2 minuten. Daarna kun je ja of nee zeggen tegen de persoon en als je ja zegt, dan kun je elkaar via chat beter leren kennen of gewoon direct een drankje doen. Het leuke van een speeddate is dat je niet afgaat op een statische foto. Mensen die foto’s in hun profiel plaatsen kiezen altijd de foto’s waar ze het beste en mooiste opstaan. Daarnaast kun je foto’s ook manipuleren. Maar tijdens een face to face gesprek zie je gewoon direct hoe iemand is en overkomt. Je komt dan veel meer te weten dan wanneer oeverloos door iemands profiel bladert.

Een speeddate regel je gemakkelijk bij drankjedoen.nl

drankjedoen.nl is in het leven geroepen om het daten weer aangenaam te maken. Met een speeddate via een videogesprek is dat mogelijk. Het leuke is ook dat je na een speeddate gewoon meteen nog meer speeddates kunt hebben. Zo kun je op een avond snel meerdere mensen leren kennen op een leuke ongedwongen manier.

Kijk snel op drankjedoen.nl en verlies jezelf in de wereld van het daten

Als je meer wilt weten over speeddaten of en hoe het werkt, dan kun je terecht op drankjedoen.nl. Hier vind je alles over: 

  • De gratis videodate events
  • Het instellen van je voorkeuren
  • Het verloop van de speeddates