Cailey Date

Daten met Cailey

Erotische artikelen online kopen, wat zijn de voordelen?

De erotische markt wordt alsmaar groter en steeds vaker kiest men ervoor om erotische artikelen te bestellen (in plaats van ze te kopen in een fysieke winkel). Denk hierbij aan condooms, maar ook aan bijvoorbeeld glijmiddel. Het online aanschaffen van erotische artikelen heeft een aantal specifieke en belangrijke voordelen. In dit artikel wordt daar verder op ingegaan. Lees dus gerust verder.

Voordelen van het bestellen van erotische producten

Er kunnen drie belangrijke voordelen van het bestellen van erotische artikelen worden genoemd: 

  1. De anonimiteit: Het voelt vaak toch een beetje ongemakkelijk om condooms of seksspeeltjes af te rekenen in een winkel. Of je nou 25, 41 of 63 jaar jong bent: het kan niet fijn voelen. Het online bestellen van dergelijke producten is een heel ander verhaal. Dit doe je volledig anoniem. Voor velen is dit het belangrijkste voordeel.
  2. Het vergelijken van prijzen: Voordeliger uitkomen is natuurlijk altijd welkom. Dat kan door prijzen van producten te vergelijken. Voor erotische artikelen doe je dat echter niet altijd zo snel in een winkel. Online is dat net even wat makkelijker. Hierdoor kom je online waarschijnlijk ook goedkoper uit.
  3. Het aanbod: In een webshop kun je eenvoudig allerlei soorten producten vinden. Het aanbod is beduidend ruimer, wat ervoor zorgt dat je niet gelimiteerd bent aan een beperkte voorraad. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende merken glijmiddel, of verschillende soorten condooms (zoals condooms met ribbels of smaak condooms).

Welke erotische artikelen zijn online populair?

Welke producten worden vaak door webshops verkocht? Hieronder beschrijven we drie populaire producten: condooms, glijmiddel, en seksspeeltjes.

Condooms

Een condoom kopen in een webshop: hier wordt steeds vaker voor gekozen. Het is makkelijk en snel, en online is er veel variatie in merken & soorten. Wil je eens wat anders dan Durex? Kies dan voor Pasante of My Size. Zijn normale condooms wat saai? Probeer eens extra dunne of glow in the dark condooms. Heb je een krap budget? Kies dan voor goedkope condooms! Het aanbod en de variatie die je online kunt vinden is een belangrijke reden dat men ervoor kiest condooms te kopen in een webshop.

Seksspeeltjes

De laatste paar jaar worden seksspeeltjes steeds vaker online gekocht. Hierbij speelt de anonimiteit een belangrijke rol. Je kunt gewoon thuis met je laptop, tablet, of telefoon, gemakkelijk seksspeeltjes bestellen. Deze worden thuis geleverd. Vooral het gemak en de anonimiteit zijn hierbij dus van belang.

Glijmiddel

Verder is het ook populair om in een webshop glijmiddel te kopen. Glijmiddel bestellen wordt vaak gedaan omdat het online goedkoper te verkrijgen is. Bovendien is er meestal de keuze uit meerdere merken glijmiddel. Of het nou van Durex, EasyGlide, of een ander merk is: glijmiddel is online makkelijk en voordelig te verkrijgen.